Plasmablast hudstramningsbehandling

plasmapen

En plasmabehandling eller fibroblast, som det även kallas, är en revolutionerande teknologi som behandlar slapp hud både i ansiktet och på kroppen, gör den stramare på behandlad område, utan varken kniv eller injektioner. Områden som kan behandlas med denna teknologi är ögonlock, över och under, överläpp, hals, kinder och hamsterpåsar, pannan och ansiktsrynkor, decolletage, bröst, mage/hud runt naveln. En plasmabehandling kan även korrigera ojämn hud, ärr, bristningar eller gropar samt behandling av åldersfläckar, pigmentfläckar och blodkärl. 

 

Till denna behandling används en Fibroblast-penna som har en tipp vilket konverterar ström till elektorniska impulser. När tippen berör huden skapas det en syre - vilket avger en blixt av plasmaljus. Denna ytliga skada som sker stimulerar hudens förnyelse och därav ökar hudens självläkning samt kollagenproduktion. 

Området som önskas få behandlingen bedövas med kräm 45 minuter innan behandlingen. 

 

Resultat av Plasmabehandling

 

Slapp hud på behandlingsområdet blir mer stram och slät. Effekten av en behandling varierar mycket utefter hur mycket mängden av slapp hud är på det specifika området på kroppen. Vid varje behandlingstillfälle kan man strama åt en viss mängd hud, så områden med en större mängd överflödshud kan behöva flera behandlingar. Det har visat sig vara optimalt med 2-4 behandlingar för personer med mycket överflödshud. Men för många kan endast en behandling räcka!

 

Huduppstraming uppnås permanent, men huden åldras naturligt även efter behandlingen. Kost och levnadsvanor samt hudvård är faktorer som påverkar en långvarig resultat. 

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram