shr laser - sopranoice platinum

  

Permanent Hårborttagning                  Vi är stolta över att våra permanenta hårborttagningsbehandlingar gör vi med det prisbelönta Soprano ICE Platinum, vilket är en avancerad lasermaskin tillverkad i USA, av märket Alma. Vi tror starkt på att en permanent hårborttagningsbehandling ger bästa resultat om den görs med rätt teknologi och med djupgående erfarenhet. 

 

Med Soprano ICE Platinum kan man behandla alla hud- och hårtyper, tack vare dess avancerad laserteknologi, som använder sig av tre olika våglängder i ett. Resultat syns efter bara en behandling men vi brukar rekommendera fler för bästa resultat. Hur många behandlingar som krävs beror på vilken typ av område som behandlas, samt hårtyp och hårväxt. 

Innan Behandlingen

 

Det är viktigt att man rakar sig innan behandlingen, och är ej solbränd. Om man får utslag efter rakning är det inget att oroa sig för, det kommer inte påverka resultatet eller skada din hud. Om du kommer på flera behandlingar bör man endast raka sig emellan behandlingarna, vaxning påverkar resultatet.

Vi behandlar hela kroppen och erbjuder behandlingspaket. Se vår prislista för mer information. 

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram